Welkom bij Dierenarts Arnhem

Wij zijn een moderne dierenkliniek met drie locaties; Schuytgraaf, Arnhem Zuid-West en Rijkerswoerd.

Over Ons

Dierenkliniek Schuytgraaf

De locatie Dierenkliniek Schuytgraaf van Dierenarts Arnhem is uw gezelschapsdierenarts in de wijk Schuytgraaf en omgeving. In de kliniek behandelen we uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren.

U kunt van maandag tot en met zaterdag terecht bij Dierenkliniek Schuytgraaf met uw huisdier. De kliniek beschikt over alle benodigde apparatuur en faciliteiten voor onderzoek en behandeling van uw dier; onder andere een laboratorium voor bloed- en urine onderzoek, een echo en digitale (dentale) röntgen. Ook beschikt de kliniek over een volledig uitgeruste operatiekamer en tandheelkundekamer waar chirurgische uitgrepen uitgevoerd worden; van castratie en sterilisatie tot de meest uitgebreide tandheelkundige behandelingen.

Dierenkliniek Rijkerswoerd

Dierenkliniek Rijkerswoerd is een kliniek met een vakkundig en gemotiveerd team van dierenartsen en paraveterinairen. In onze kliniek behandelen wij gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en knaagdieren.
Dierenkliniek Rijkerswoerd is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00. Op deze dagen kunt u bij ons op afspraak terecht.

De kliniek is modern en compleet uitgerust met alle apparatuur en mogelijkheden die nodig zijn voor onderzoek en behandeling van uw huisdier. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder bloedonderzoek en chirurgische ingrepen. Na een operatie kan uw huisdier herstellen in onze recovery ruimte.

Dierenkliniek Arnhem Zuid-West

Bij onze kliniek in Arnhem Zuid-West kunt u van maandag tot en met vrijdag met uw dier terecht op afspraak. De vestiging beschikt over een ruime spreekkamer en de kliniek beschikt over de benodigde faciliteiten om uw dier te kunnen onderzoeken. Wanneer er verdere diagnostiek nodig is, of een ingreep noodzakelijk zullen wij u doorverwijzen naar onze vestiging Schuytgraaf.

Onze Service

Ontmoet het team

Caroline Stelma

Sanne Roozen

Barbara Verfuurden

Floortje Vernooij

Suzanne Noorlander

Janneke Arons

Jennifer Hartong

Roos Boereboom

pug reaching up and surrounded by paw and bone doodles

Healthy Pet Club

Bespaar tot wel €100 per jaar op de gezondheidszorg van uw hond, kat of konijn
Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw dier geregeld is? Dat is bij ons mogelijk met de Healthy Pet Club!

Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen goed en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van de Healthy Pet Club, om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt. Van vaccinaties, behandeling tegen parasieten tot regelmatige controles en korting op een aantal behandelingen: dit zijn enkele voorbeelden wat inbegrepen is bij de Healthy Pet Club voor een voordelige maandprijs.

Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van The Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.

Diersoorten

Hond

Knaagdieren

Kat

Konijn

Hond

Knaagdieren

Kat

Konijn

Wat onze cliënten van ons vinden:

Dierenkliniek Rijkerswoerd

Dierenkliniek Schuytgraaf

Dierenkliniek Zuid-West

Wilt u een afspraak plannen?